Törött autófelvásárlás Országosan!

Sérült? Törött? Javításra szorul? Készpénzes törött, sérült, autófelvásárlás Országosan!   Ajánlatkérő űrlap indítása

Sérült? Törött? Javításra szorul? Használtautó felvásárlása azonnal, évjárat megkötése nélkül, ajánlatot 1 perc alatt űrlapunk kitöltésével is kérhet!

Autóvétel / autó eladás illetve felvásárlás esetén számos kérdés merülhet fel Önben, ezeket igyekeztük össze gyűjteni (gyik) itt! Önnek nincs más dolga csak, hogy felveszi velem a kapcsolatot, akár telefonon, Viberen vagy akár emailban! Hívhat – küldhet üzenetet is éjjel – nappal – de vissza is hívom.

Az alábbi járműveket vásárlom fel

  • Használtató állapot és érték függetlenül
  • Törött autó legyen akár gazdasági totálkáros vagy javítható állapotú.
  • Banki lízingelt, részletre vásárolt gépkocsit akár lefoglalás elött kiegyenlítéssel
  • Céges flottát, teherautó flottát, munkagépeket akár üzemen kívüli itt is.
  • Motorkerékpár, kistraktor, quad felvásárlása

Telephelyem Budapesten található, de kérésére megfelelő ajánlat esetén elmegyek bárhova, egész Magyarország területén is! Kérem vegye figyelembe hogy a piaci ár alatt tudom csak meg venni gépkocsiját mivel tovább értékesítem a járművet. Autóvétel Budapest, autóvétel, autófelvásárlás, készpénzes felvásárlás, járművétel országosan, autó – teherautó felvásárlása, kisteherautó felvásárlása, munkagép vétel és készpénzes felvásárlás.

Az autófelvásárlás menete:

Kérem, hívjon elérhetőségeimen vagy kérjen online ajánlatot űrlapunk segítségével.

Sikeres megegyezés esetén azonnal felvásárolnom járművet a helyszínen, vagy ha banki lízinges, akkor a banki lekérés követően kiegyenlítjük a tartozást és a különbséget pedig ön kapja meg. Autóeladás esetén kérjük, hívja fel a bankot és telefonon tájékoztatják a fentmaradt hiteltartozás összegéröl. Így pontos képet kap a fennmaradt – banknak fizetendő összegről.

Részletes felvásárló űrlapunk kitöltése után kollégáink az ön által kért módon megteszik ajánlatukat és akár 1 órán belül felvásárlójuk járművét!

 

Bővebben...