Ajánlatkérés Tudnivalók +36 20 322 58 68

Autófelvásárlással kapcsolatos kérdések - válaszok!

Autóvétel és autó eladás illetve felvásárlás esetén számos kérdés merülhet fel Önben, ezeket igyekeztük össze itt gyűjteni! Ha nem találja itt meg a kereset információt autóeladással, felvásárlással kapcsolatban kérem írja meg kérdését, vagy hívjon és szívesen válaszolunk kérdéseire!

Hol és mikor történik az autófelvásárlás?

A szerződéskötés és adás-vétel az eladó és vevő közötti egyeztetés alapján történik a megbeszélt helyen és időben.

Mi is pontosan az autófelvásárlás? Autóvétel?

Az autófelvásárlás lényege, hogy az autókereskedő, autó daler az őt megkereső ügyfélnek meg autóértékesítés - meg egyezés esetén - után rögtön készpénzben fizet. Az autófelvásárlásnál a kifizetés minden esetben készpénzben történik.

Autófelvásárlás? Autóeladás? Van különbség? Igen..

Autófelvásárlás esetén, ha sikeres a meg egyezés rögtön megkapja a vételárat a helyszínen. Autóeladás esetén, önnek hirdetést kell feladni, vevőjelölteknek kel az autót mutogatni és küzdeni a menyit engedsz a feléből érdeklődőktől. Számoljon utána mert végül, lehet az autófelvásárlással sokkal jobban jár.

Mit jelent a korrekt áron való autóvétel, autófelvásárlás?

Az autókat tovább értékesítés céljából vásároljuk fel, nem pedig hobbiból. Gépjármű adásvétellel foglalkozzunk, így egyértelmű hogy nem egy nonprofit szervezet vagyunk, hanem ez a hivatásunk, munkánk. A korrekt ár azt jelenti hogy minimálisan a piaci árakhoz képest vásárolunk fel gépkocsit, hiszen a felvásárolt gépjárműveket tovább értékesítjük, ugyan abban az állapotban ahogy megvásároltuk Óntól.

Használtautó / Gépjármű felvásárlási árak mitől függnek?

Legfőképpen az autó állapota, felszereltsége és eladhatósága határozza meg. sajnos vannak olyan gépjármű típusok amiket még ár alatt is nagyon nehéz értékesíteni. Az őszinteség megbízhatóságot jelent, így könnyeben kerül jó tárgyalási pozícióba és kaphat magasabb árat a gépjárműve után. Az extra felszereltségek is ellenőrzésre kerülnek de a vásárlás előtt pillanatban.

Hiteles autó felvásárlás, lízinges autó eladása hogyan történik?

A legelső azt tisztázni, hogy mennyi tartozás van a gépkocsin és hogy mennyi az autó értéke. Ha a hitel tartozás összege kisebb mint a gépjármű eladási ára akkor a különbözetet kifizetjük önnek, egy utal a hitel is rendezünk. A hitel kiegyenlítése és a vétel ár különbözet kifizetése, adásvételi szerződés aláírása egy lépésben történik a BANKBAN!

Mi számít öreg autónak? Az öreg autó felvásárlás árak mitől függnek?

Öreg autónak a 17 év feletti gépjárműveket szokták híni, mivel ezen korban már csak az alaposan karban tartott autó felel meg a gondtalan mindennapos használatnak. Az öregautó felvásárlási árát, az eladásra, felvásárlásra szánt jármű állapota határozza meg.

Sérült, hibás javításra szoruló) autó felvásárlási árak mitől függnek?

A sérülés mertékétől, a várható javítás költségétől, illetve hogy a biztosító társaság milyen jogcímen könyvelte el a kifizetést amennyiben bejelentett a kár esemény. (mi le ellenőrízük minden esetben) Gazdasági totálkáros autó esetében a helyre állítás után a KGFB biztosító vétkes balesetben nem fizeti ki a kárt. Totálkáros / gazdasági totálkáros autó eladás esetén az autó értékét csak az értékesíthető alkatrészek eladásából várhatóan kalkulálható összeg határozza meg!


Autómentés 0-24h

Autómentés - autószállítás 0-24h

Budaörs, Ady Endre u. 25, 2040 Információ :36 (70) 242 1673